Na našem blogu saznajte više o cveću i načinima aranžiranja

IZRAZITE KREATIVNOST

Cvetni aranžmani za 8. mart

Praznici su uvek pravo vreme da iznenadite voljenu osobu. Ne morate razbijati glavu i kupovati skupocene stvari. Pažnja je ono što zapravo darujete poklonom, pa će samim tim i neka sitnica biti sasvim dovoljna. Cveće je uvek savršena mera pažnje, pa je tako i idealan poklon za 8. mart. Dan…

pročitaj više

10 cvetova za koje se mlade najčešće odlučuju

Cveće spada u jedan od najosnovnijih i najprioritetnijih odluka kada su u pitanju venčanja. Dekoracije za svadbe, bidermajer, cvetni aranzmani, ništa od toga ne bi bilo da nema cveća, a ni venčanja ne bi bila tako bajkovita bez svega toga. 

pročitaj više

Kako izgleda idealan bidermajer za vaše venčanje?

Na dan venčanja svaka žena nosi buket cveća, koji je u narodu poznat kao bidermajer. Tradicija nošenja bidermajera datira još iz antičkog doba, a bio je simbol plodnosti. Žene su tada nosile vence od lekovitog i aromatičnog bilja i šarenog poljskog cveća. Danas je to nešto drugačije.…

pročitaj više

Kako da izaberete cveće za dekoraciju vašeg venčanja

Venčanje predstavlja krunu svake veze, dan kada su sve oči uprte u mladence. Sve smo još kao devojčice maštale o tom danu, imale smo tačno isplanirano kakvu venčanicu želimo, kakav će biti naš princ, ma sve do detalja. Međutim, detalj koji je često nepravedno zapostavljen je dekoracija…

pročitaj više

5 razloga da joj poklonite cveće

Oskar Vajld je davno rekao da cvet sveta za svoju radost. I jeste tako. Darivanjem cveća nekome će na jednostavan način ulepšati dan. Bilo da kupujete za druge ili za sebe, imajte uvek na umu da cveće unosi posebnu radost u dom.

pročitaj više

Dan žena i cveće - pravi poklon za 8. mart

Dan žena, kako glasi popularno ime za 8. mart, je međunarodni praznik posvećen ženama i njihovoj borbi za ravnopravnost. To je dan kada se slavi ženska emancipacija, borbenost i ravnopravnost, ali i ženstvenost i nežnost i sve one odlike koje lepši pol poseduje. Zbog svega ovoga 8. mart…

pročitaj više

101 ruža – idealne prilike za najlepši cvetni poklon

Najbolje je obasipati pažnjom i poklonima voljenu osobu bez povoda, a još ako postoji povod. E tada, poklon ne bi trebalo, a i ne bi smelo da izostane. Buket 101 ruza je pravi izbor.

pročitaj više

Najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci

Koliko ste posvećeni svojoj dragoj? Da li joj stalno kupujete neke poklone ili samo za praznike, rođendan i godišnjicu? A ona vama? Dame i te kako vole kada dobiju poklon bez nekog posebnog povoda, a da li vi poklanjate svojoj lepšoj polovini sitnice koje čine da se oseća posebnom i voljenom?

pročitaj više

Dеkoracijе za svadbе: svе što nistе znali!

Kada sе radi o momеntu kojе svе žеnе jеdva čеkaju, a to jе vеnčanjе iz snova, glavni zadatak jеstе kako dеkorisati samu salu gdе ćе sе održati i šta jе svе nеophodno kada jе u pitanju cеlokupna dеkoracija.

pročitaj više

Buketi, najbolji poklon za sve prilike

Najuniverzalniji poklon, poklon za sve prilike su upravo buketi. Buketi vam mogu dosta toga otkiriti o onome ko ih prima, ali i onome ko ih poklanja.

pročitaj više

Najvažniji deo svake dekoracije za svadbe – cveće!

Ono što izdvaja i doprinosi tome da svako venčanje izgleda originalno i neponovljivo jeste svakako cveće.

pročitaj više